Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο www.milidonis.gr.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα παρέχει τις υπηρεσίες του στους επισκέπτες του μόνο με την αποδοχή της Πολιτικής Απορρήτου που ακολουθεί. Εάν επισκέπτεστε ή πραγματοποιήσετε αγορές μέσω του milidonis.gr αποδέχεστε ανεπιφύλακτα αυτούς τους όρους. Παρακαλούμε διαβάστε τους προσεκτικά:

 

Ποιοι είμαστε

Το milidonis.gr είναι το ηλεκτρονικό εμπορικό κατάστημα πώλησης (εφεξής το «ηλεκτρονικό κατάστημα») της εταιρείας με την επωνυμία ΜΗΛΙΔΩΝΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ  με δ.τ. «MILIDONIS COMMERIAL HOUSE IMPORT» με έδρα την διεύθυνση Καλλιδρομίου 37, ΤΚ 15344 Γέρακας, Αττική με Α.Φ.Μ.: 067563270  της ΔΟΥ  ΠΑΛΛΗΝΗΣ τηλ. 210-6615310 και ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας info@milidonis.gr (εφεξής η «ΕΤΑΙΡΕΙΑ»).

Η διεύθυνση της ιστοσελίδας είναι: https://www.milidonis.gr

 

Προσωπικά Δεδομένα

Προϋπόθεση για τη συνδιαλλαγή μας είναι η αποκάλυψη από μέρους σας ορισμένων από τα προσωπικά σας στοιχεία. Με την πραγματοποίηση μιας παραγγελίας θα σας ζητηθεί το πλήρες όνομά σας, η διεύθυνση στην οποία θα σταλούν τα πωληθέντα προϊόντα, ο σταθερός τηλεφωνικός σας αριθμός (ή οποιοδήποτε άλλο τηλέφωνο θέλετε να χρησιμοποιήσετε για την εξυπηρέτησή σας), η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (e-mail) κ.λπ. και εάν επιλέξετε πληρωμή με πιστωτική κάρτα ο αριθμός και η ημερομηνία λήξης.

Ο δικτυακός τόπος www.milidonis.gr, εφαρμόζοντας με ακρίβεια τις αρχές προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό Δίκαιο που ρυθμίζει θέματα που σχετίζονται με το ηλεκτρονικό εμπόριο ( 2000/31 / ΕΚ, Π.Δ. 131/2003) καθώς και από το Νόμο 2251/1994), η οποία ασχολείται με θέματα που σχετίζονται με τις πωλήσεις εξ αποστάσεως και τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού νόμου (Ν. 2472/1997) για την προστασία του ατόμου και την προστασία των προσωπικών δεδομένων όπως συμπληρώνεται από τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής προσωπικών δεδομένων, PD 207/1998, 79/2000, το άρθρο 8 του νόμου 2819/2000 και το ευρωπαϊκό δίκαιο με τις οδηγίες 95/46 / ΕΚ και 97/66 / ΕΚ δηλώνει ρητά ότι δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, ανταλλάσσει προσωπικά δεδομένα και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε.

Τα θέματα ηλεκτρονικού εμπορίου ρυθμίζονται από το PD. 101/2003 για την προσαρμογή της ελληνικής νομοθεσίας στην Οδηγία 31/2000 / ΕΚ.

Σας ενημερώνουμε ότι από τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016 ξεκίνησε η πλατφόρμα επίλυσης online διαφορών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για να επιτρέψει στους καταναλωτές και τους εμπόρους να επιλύσουν τις διαφορές τους ηλεκτρονικά, είτε πρόκειται για εγχώριες είτε για διασυνοριακές συναλλαγές. Η ΟΕΔ συνδέεται άμεσα με τους κατάλληλους οργανισμούς Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών (ADR) σε κάθε χώρα, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για τη διεκπεραίωση των καταγγελιών. Κάθε οργανισμός επίλυσης διαφορών εφαρμόζει τους δικούς του κανόνες και διαδικασίες. Αυτά είναι συνήθως απλούστερα, ταχύτερα και λιγότερο δαπανηρά από την προσφυγή στο δικαστήριο. Ωστόσο, η επιλογή του χειριστή πρέπει να συμφωνηθεί και από τα δύο μέρη.

Στη χώρα μας, τα αρμόδια όργανα είναι (βλέπε τα όργανα εδώ): η ανεξάρτητη αρχή “Διαμεσολαβητής καταναλωτών” και ο Διαμεσολαβητής Τραπεζικών – Επενδυτικών Υπηρεσιών.

Η προστασία της ιδιωτικής ζωής είναι θεμελιώδες δικαίωμα. Ο νόμος παρέχει ορισμένα δικαιώματα σε φυσικά πρόσωπα (υποκείμενα των δεδομένων) και θέτει συγκεκριμένες υποχρεώσεις σε όσους κρατούν και επεξεργάζονται προσωπικά δεδομένα.

 

Σχόλια

Όταν οι επισκέπτες αφήνουν σχόλια στον ιστότοπο, συλλέγουμε τα δεδομένα που εμφανίζονται στη φόρμα σχολίων όπως επίσης τη διεύθυνση IP του επισκέπτη και τη συμβολοσειρά του χρήστη του προγράμματος περιήγησης ώστε να βοηθήσουμε στην ανίχνευση ανεπιθύμητων μηνυμάτων.

Μια ανωνυμοποιημένη συμβολοσειρά που δημιουργήθηκε από τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (επίσης αποκαλούμενη “hash”) ενδέχεται να παρασχεθεί στην υπηρεσία Gravatar για να δει αν τη χρησιμοποιείτε. Η πολιτική απορρήτου της υπηρεσίας Gravatar διατίθεται εδώ: https://automattic.com/privacy/. Μετά την έγκριση του σχολίου σας, η εικόνα του προφίλ σας είναι ορατή στο κοινό μέσα στο πλαίσιο του σχολίου σας.

 

Πολυμέσα

Εάν μεταφορτώνετε εικόνες στον ιστότοπο, θα πρέπει να αποφύγετε τη μεταφόρτωση εικόνων με ενσωματωμένα δεδομένα τοποθεσίας (EXIF GPS). Οι επισκέπτες του ιστότοπου μπορούν να πραγματοποιήσουν λήψη και εξαγωγή οποιωνδήποτε δεδομένων τοποθεσίας από εικόνες στον ιστότοπο.

 

Cookies

Αν αφήσετε ένα σχόλιο στον ιστότοπό μας, μπορείτε να επιλέξετε να αποθηκεύσετε το όνομα, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον ιστότοπό σας σε cookies. Αυτά είναι για την δική σας ευκολία, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας πάλι όταν αφήσετε ένα άλλο σχόλιο. Αυτά τα cookies θα διαρκέσουν για ένα έτος.

Αν έχετε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε στον ιστότοπο, θα δημιουργήσουμε ένα προσωρινό cookie για να προσδιορίσουμε αν ο φυλλομετρητής σας δέχεται cookies. Το cookie δεν περιέχει προσωπικές πληροφορίες και θα διαγράφει μόλις κλείσετε τον φυλλομετρητή σας.

Όταν συνδεθείτε, θα δημιουργήσουμε επίσης διάφορα cookies για να αποθηκεύσετε τις πληροφορίες σύνδεσης και τις επιλογές οθόνης. Τα cookie εισόδου διαρκούν για δύο ημέρες και τα cookie επιλογών οθόνης διαρκούν για ένα χρόνο. Αν επιλέξετε “Να με θυμάσαι”, η σύνδεσή σας θα παραμείνει για δύο εβδομάδες. Αν αποσυνδεθείτε από το λογαριασμό σας, τα cookie σύνδεσης θα καταργηθούν.

Εάν επεξεργαστείτε ή δημοσιεύσετε ένα άρθρο, ένα επιπλέον cookie θα αποθηκευτεί στο πρόγραμμα περιήγησης. Αυτό το cookie δεν περιλαμβάνει προσωπικά δεδομένα και υποδεικνύει απλώς το post ID του άρθρου που μόλις επεξεργαστήκατε. Λήγει μετά από 1 ημέρα.

 

Ενσωματωμένο περιεχόμενο από άλλους ιστότοπους

Τα άρθρα σε αυτόν τον ιστότοπο ενδέχεται να περιλαμβάνουν ενσωματωμένο περιεχόμενο (π.χ. βίντεο, εικόνες, άρθρα κ.λπ.). Το ενσωματωμένο περιεχόμενο από άλλους ιστότοπους συμπεριφέρεται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως και αν ο επισκέπτης επισκέφθηκε τον άλλο ιστότοπο.

Αυτοί οι ιστότοποι ενδέχεται να συλλέγουν δεδομένα για εσάς, χρησιμοποιούν cookies, ενσωματώνουν επιπλέον παρακολούθηση τρίτου μέρους και να παρακολουθούν την αλληλεπίδρασή σας με αυτό το περιλαμβανόμενο περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένης της ανίχνευσης της αλληλεπίδρασής σας με το περιλαμβανόμενο περιεχόμενο, εάν έχετε λογαριασμό και έχετε συνδεθεί στον συγκεκριμένο ιστότοπο.

 

Με ποιούς μοιραζόμαστε τα δεδομένα σας

Το milidonis.gr προστατεύει τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών του και δε θα τα μεταβιβάσει σε οποιονδήποτε τρίτο (φυσικό ή νομικό πρόσωπο) για κανένα λόγο με την εξαίρεση σχετικών διατάξεων του νόμου και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές. Η διατήρηση αρχείων από τον ανωτέρω ιστότοπο, με προσωπικά στοιχεία χρηστών, δύναται αποκλειστικά για λόγους επικοινωνίας, οικονομικούς και φορολογικούς.

Οι χρήστες μπορούν να διασταυρώσουν την ύπαρξη τέτοιου αρχείου, την διόρθωση, την αλλαγή ή την διαγραφή τους. Ανήλικοι επισκέπτες / χρήστες του milidonis.gr μπορούν να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες του μόνο με τη συγκατάθεση των γονέων ή των κηδεμόνων τους και δεν έχουν υποχρέωση να υποβάλλουν τα προσωπικά τους στοιχεία. Τα προσωπικά στοιχεία και οι παραγγελίες που υποβάλλονται από ανήλικους και χωρίς την έγκριση των γονέων-κηδεμόνων τους, θα διαγράφονται.

Δεχόμαστε πληρωμές μέσω του PayPal. Κατά την επεξεργασία των πληρωμών, ορισμένα από τα δεδομένα σας θα μεταβιβαστούν στο PayPal, συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών που απαιτούνται για την επεξεργασία ή την υποστήριξη της πληρωμής, όπως το συνολικό ποσό αγοράς και τα στοιχεία χρέωσης.

Τέλος, ενδέχεται να επεξεργαστούν τμήμα ή το σύνολο των στοιχείων που έχουν αποστείλει ενήλικοι χρήστες για λόγους στατιστικούς, βελτίωσης των παρεχομένων υπηρεσιών και προώθησης δικών τη προϊόντων.

 

Για πόσο καιρό διατηρούμε τα δεδομένα σας

Εάν αφήσετε ένα σχόλιο, το σχόλιο και τα μεταδεδομένα του διατηρούνται επ’ αόριστον. Αυτό γίνεται ώστε να μπορούμε να αναγνωρίζουμε και να εγκρίνουμε αυτόματα τα σχόλια που ακολουθούν, αντί να τα κρατάμε σε ουρά συντονισμού.

Για χρήστες που εγγράφονται στον ιστότοπο μας, αποθηκεύουμε επίσης τα προσωπικά δεδομένα που καταχωρούν στο προφίλ χρήστη τους. Όλοι οι χρήστες μπορούν να βλέπουν, να επεξεργάζονται ή να διαγράφουν τα προσωπικά δεδομένα τους ανά πάσα στιγμή (εκτός από το να μπορούν να αλλάξουν το όνομα χρήστη τους). Οι διαχειριστές του παρόντος ιστότοπου μπορεί επίσης να βλέπουν και να επεξεργάζονται αυτές τις πληροφορίες.

 

Ποια δικαιώματα έχετε στα δεδομένα σας

Εάν έχετε λογαριασμό σε αυτόν τον ιστότοπο ή έχετε αφήσει σχόλια, μπορείτε να ζητήσετε να λάβετε ένα εξαγόμενο αρχείο των προσωπικών δεδομένων που διατηρούμε για εσάς, συμπεριλαμβανομένων τυχόν δεδομένων που έχετε παράσχει σε εμάς. Μπορείτε επίσης να αιτηθείτε να διαγράψουμε τα προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε για εσάς. Αυτό δεν περιλαμβάνει δεδομένα που είμαστε υποχρεωμένοι να τηρούμε για διοικητικούς, νομικούς ή λόγους ασφαλείας.

 

Που θα σταλούν τα δεδομένα σας

Τα σχόλια επισκεπτών ενδέχεται να ελέγχονται μέσω ενός αυτοματοποιημένου συστήματος ανεπιθύμητης αλληλογραφίας.

 

Ο επισκέπτης / χρήστης του ιστοτόπου www.milidonis.gr με τη χρήση του ανωτέρω ιστότοπου αυτόματα δηλώνει πως έχει διαβάσει, έχει κατανοήσει και συμφωνεί ανεπιφύλακτα με τους ανωτέρω όρους.