Επιλογή Γλώσσας:

370,00 
20.951020-01
Σε Απόθεμα
+
❤ Αγαπημένα ⇋ Λίστα Σύγκρισης

Περιγραφή

Εξαιρετική ποιότητα και ακρίβεια βολών. Δοκιμασμένο σε σκοποβολή κλειστού πεδίου αλλά και field & target. Πρώτης διαλογής. 2 χρόνια εγγύηση ελληνικής αντιπροσωπείας.

Χαρακτηριστικά

Κατασκευαστής:
Weihrauch
Βάρος (kg):
3,4
Ασφάλεια:
Αυτόματη
Κοντάκι:
Οξιά
Μήκος Κάννης (mm):
410
Συνολικό Μήκος (mm):
1075
Ταχύτητα 4,5 mm (m/s):
290
Part Number (MPN):
HW 95 4.5mm

Κριτικές

Είναι το αεροβόλο που με έκανε, με τις επιδόσεις του σε ακρίβεια ,δύναμη και άνεση στη βολή ,να πάρω το αδερφάκι του, το HW 85!
Όπλα, που η αποτελεσματικότητα και η αισθητική τους, σε κάνουν αμέσως φανατικό οπαδό τους!
Για το αξιόπιστο της κριτικής μου, ας περιηγηθεί κανείς στο internet και ας δει ανάλογες κριτικές σε Αγγλία, ΗΠΑ, Γαλλία κλπ.
ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΙ ΤΗ ΦΗΜΗ ΤΟΥ. Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ, ΑΡΚΕΤΗ ΓΙΑ ΜΑΚΡΙΝΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ, ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΚΡΙΒΕΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΒΟΛΙΔΩΝ, (ΠΡΟΤΙΜΑ ΤΙΣ ΒΑΡΙΕΣ RHINO,JUMBO,BRCUDA) ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΤΟ,ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ,ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΚΥΛΑ ΜΕΣ'ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΩΜΙΣΩ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΣΚΟΠΕΥΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΗ,ΣΤΑΘΕΡΗ ΛΟΓΩ ΖΥΓΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ. ΤΟ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΣΤΕΡΕΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΕΝΑΛΑΣΣΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ HW. Η ΑΝΑΚΡΟΥΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΤΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ , ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ ΣΤΑ ΑΕΡΟΒΟΛΑ ΕΛΑΤΗΡΙΟΥ
Γράψτε μια κριτική