Επιλογή Γλώσσας:

370,00 
4042406101079
Σε Απόθεμα
+

Υψηλή ποιότητα σε προσιτή τιμή

❤ Αγαπημένα ⇋ Λίστα Σύγκρισης

Περιγραφή

Το πλέον κλασικό μοντέλο της Weihrauch. Σπαστής κάνης, με σκανδάλη Record, αυτόματη ασφάλεια, και επιπλέον ασφάλεια κάνης τύπου Wedge breech. Εναλασσόμενα εμπρός και ρυθμιζόμενα πίσω σκοπευτικά. Διατίθεται με προτοποθετημένους αορτηριούχους πάνω στην κάνη και στο κοντάκι. Δύναται να προσαρμοστεί και muzzle break (αντίβαρο κάνης) με extra χρέωση. 2 χρόνια εγγύηση ελληνικής αντιπροσωπείας.

Χαρακτηριστικά

Κατασκευαστής:
Weihrauch
Βάρος (kg):
3,8
Ασφάλεια:
Αυτόματη Μηχανική
Διαμέτρημα (mm):
4,5
Κοντάκι:
Οξιά
Μήκος Κάννης (mm):
470
Σκανδάλη:
2 σταδίων ρυθμιζόμενη Record
Συνολικό Μήκος (mm):
1110
Σύστημα Όπλισης:
Μοχλός όπλισης με πλαϊνή ασφάλεια
Ταχύτητα 4,5 mm (m/s):
230
Part Number (MPN):
WEIHRAUCH HW 35Ε 4.5mm

Κριτικές

Το έχω δύο χρόνια τώρα. Εκνευριστικά εύστοχο, αρκετά βαρύ, δεν έχει ανάκρουση, η όπλιση είναι απίστευτα ομαλή, το κλείδωμα της κάννης είναι σαν χρηματοκιβώτιο. Είναι απολαυστικό με ανοικτά σκοπευτικά, εκπλήσσει στις μεγάλες αποστάσεις. Του αρέσουν μεταξύ άλλων τα RWS SUPERDOME και τα H&N BARACUDA POWER. Αν και είναι άψογο επωφελείται από ένα top hat στο ελατήριο. Θέλει αρκετό γρασσάκι στη βέργα όπλισης στο συνθετικό ένθετο. Γενικά έχω να πω ότι, όταν πρόκειται για αεροβόλα ελατηρίου, τα WEIHRAUCH είναι μακράν τα καλύτερα. Αξίζουν τα λεφτά τους.
Όσον αφορά για τον Κύριο Δημοσθένη Μηλιδώνη είναι άψογος επαγγελματίας, ευγενικότατος και το after sales service είναι ευρωπαϊκού επιπέδου. Ψωνίστε άφοβα!!
ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑ ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ, ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΚΡΙΒΕΣ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΙΣΧΥΡΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΑΠ'ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ, ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΒΟΛΩΝ. ΑΡΙΣΤΟ ΓΚΡΟΥΠΑΡΙΣΜΑ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΕΙΔΗ ΒΟΛΙΔΩΝ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΑΝΑΚΡΟΥΣΗ. ΜΕ ΠΙΟ ΒΑΡΙΕΣ ΒΟΛΙΔΕΣ (10grn +) ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ. ΣΩΣΤΟ ΖΥΓΙΣΜΑ ΠΟΥ ΞΕΓΕΛΑ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ. Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ, ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΙΔΕΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΟΠΛΟΥ. ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΜΙΑ ΣΟΦΙΣΤΙΚΗ - ''OLD SCHOOL'' ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΟ ΟΠΛΟ, ΟΙ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟΥΝ .
Γράψτε μια κριτική