Επιλογή Γλώσσας:

FX MAVERICK SNIPER 6.35mm

1.700,00 
Δεν υπάρχει απόθεμα

Υψηλή ποιότητα σε προσιτή τιμή

Περιγραφή

Το FX Maverick είναι μία καινοτόμος ιδέα της FX Airguns, που σκοπό έχει τη δημιουργία ενός όπλου που θα χρησιμοποιεί βαριά σφαιρίδια τύπου pellet και slugs. To Maverick διαθέτει μεγάλο power plenum, αλλά η μεγαλύτερή του καινοτομία είναι τo διπλό regulator!

Τo διπλά regulators(Dual FX AMP Regulators) είναι μοναδικό στο σχεδιασμό και τη λειτουργία του. Το πρώτο regulator είναι το προπαρασκευαστικό στάδιο μείωσης της πίεσης για το δεύτερο regulator. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται μικρότερη φθορά του δεύτερου regulator και περισσότερες βολές με μικρή απόκλιση στην ταχύτητα από βολή σε βολή ( standard deviation). Και τα δυο regulators μπορούν να ρυθμιστούν εξωτερικά και να εναρμονιστούν μεταξύ τους (πρέπει να υπάρχει διαφορά πίεσης μεταξύ τους περίπου 30-40 BAR).

Τα δυο regulators δουλεύουν αρμονικά σε συνεργασία με ακόμα μεγαλύτερο Power Plenum, χωρητικότητα 89cc, και με την ανάλογη βαλβίδα και transfer port. Οι κάτοχοι ενός FX Maveric θα έχουν την επιλογή να χρησιμοποιήσουν το FX Maverick Slug Power Kit. Αυτό θα διαθέτει βαρύτερη σφύρα και μεγαλύτερη βελόνα, για ακόμα βαρύτερα slugs και πιο μακρινές βολές.

Το Maverick διαθέτει τον ίδιο ρυθμιστή δύναμης με το FX Wildcat MKIII.

Όπως όλα τα καινοτόμα FX Airguns, το Maverick διαθέτει την παγκοσμίου φήμης Smooth Twist X (STX) κάνη & Liner. Όλα τα FX Mavericks αποστέλλονται με τα Superior STX Standard liners, ιδανικά για pellets, hybrid slugs και lighter weight slugs. Επιπρόσθετα, διαφορετικά liners θα είναι διαθέσιμα για διάφορα σφαιρίδια.

Το Maverick διαθέτει κοντάκι tactical, ώστε να προσαρμόζονται διάφορα extas, όπως δίποδες, κτλ. Όλα τα Mavericks έχουν βάση picatinny με κλίση 20 MOA, standard AR λαβή and νέου σχεδιασμού FX πέλμα.

Το FX Maverick είναι ένα καινοτόμο, πλήρως ρυθμιζόμενο αεροβόλο όπλο, με τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν το FX Impact και το FX Wildcat.

Χαρακτηριστικά

Κατασκευαστής:
FX Airguns
Βάρος (kg):
3,3kg
Ασφάλεια:
Switch style
Γεμιστήρας:
16 βολών
Διαμέτρημα (mm):
6,35mm
Ενέργεια 6,35mm:
115 Joule – 85ft/lbs
Μέγιστη Πίεση:
250bar
Μήκος Κάννης (mm):
700mm
Σκανδάλη:
match ρυθμιζόμενο
Συνολικό Μήκος (mm):
915mm
Χωρητικότητα Αέρα:
580cc
Part Number (MPN):
FX MAVERICK SNIPER 6.35mm