Επιλογή Γλώσσας:

FX DREAMLINE LITE SYNTHETIC 6.35

1.050,00 
DLI-40301-001
Σε Απόθεμα
+

Υψηλή ποιότητα σε προσιτή τιμή

❤ Αγαπημένα ⇋ Λίστα Σύγκρισης

Περιγραφή

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ FX DREAMLINE

Το πιο αναμενόμενο αεροβόλο όπλο είναι πλέον εδώ, ανεβάζοντας τον πήχη για τις προσδοκίες που πρέπει να έχει ένα αεροβόλο. Όλες οι επιλογές, ρυθμίσεις και τεχνολογία που παρέχει η FX έχουν ενσωματωθεί στο Dreamline. Το νέο αεροβόλο είναι διαθέσιμο σε πολλά μοντέλα. Μπορείτε τώρα να διαμορφώσετε εσείς το στυλ του αεροβόλου σας επιλέγοντας από τις υπάρχουσες αλλαγές που προσφέρει το Dreamline αλλά και να αλλάξετε εσείς κάτι που θέλετε ώστε να είναι μοναδικό.

Το FX Dreamline περιέχει το νέο FX AMP Regulator. Το FX AMP Regulator είναι ολοκαίνουργιο και μπορεί να τοποθετηθεί στο εξωτερικό μέρος της μπουκάλας αέρα για υψηλές και χαμηλές πιέσεις χωρίς να πρέπει να αφαιρεθεί αέρας από την μπουκάλα αέρα. Χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας το AMP Regulator παρέχει υψηλή ακρίβεια που δεν φθείρεται με την πάροδο του χρόνου.

Το FX Dreamline έχει επίσης ενσωματωμένο την κλασσική FX Smooth twist Χ κάννη.

Όλα τα μοντέλα Dreamline εμπεριέχουν ένα σύστημα γρήγορης αλλαγής κάνης και στα 4 διαμετρήματα (.177, .22, .25, .30). Το μόνο που χρειάζεται είναι μια έξτρα κάννη και ένα pellet probe για το κάθε διαμέτρημα (παρέχονται ξεχωριστά).

Υπάρχουν πολλά χαρακτηριστικά για το Dreamline, όπως γεμιστήρες μεγάλης χωρητικότητας, πλαϊνός μοχλός όπλισης, σκανδάλη match και πολλά άλλα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ DREAMLINE LITE

Το Dream-lite ζυγίζει μόνο 2.5 κιλά και είναι το πιο ελαφρύ της σειράς.

Εκτός από τον ρυθμιστή πίεσης που έχουν όλα τα μοντέλα της FX, το Dreamline lite διαθέτει και ρυθμιστή προέντασης ελατηρίου σφύρας που είναι ο ίδιος που υπάρχει στα Impact και Crown. Αυτός ο ρυθμιστής προέντασης ελατηρίου σφύρας σε συνδυασμό με τον ρυθμιζόμενο AMP regulator καθιστούν την αλλαγή διαμετρημάτων πολύ εύκολη.


Χαρακτηριστικά

Κατασκευαστής:
FX Airguns
Βάρος (kg):
2,6 kg
Επιδόσεις (ft/lb):
47 ft/lbs
Γεμιστήρας:
16 βολών
Ενέργεια 6,35mm:
65 J • 47 ft/lbs
Κοντάκι:
Συνθετικό
Κύλινδρος:
250cc
Μέγιστη Πίεση:
230bar
Μήκος Κάννης (mm):
600
Σκανδάλη:
Ρυθμιζόμενη match
Συνολικό Μήκος (mm):
1060mm
Ταχύτητα 5,5 mm (m/s):
6,35 (.25): 270 m/s • 890 ft/s
Τύπος Κάννης:
FX Smooth Twist X
Χωρητικότητα Αέρα:
250cc
Part Number (MPN):
FX DREAMLINE LITE SYNTHETIC 6.35

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική