Επιλογή Γλώσσας:

FX DREAMLINE BULLPUP .25 SYNTHETIC

1.100,00 
DPU-40301-001
Σε Απόθεμα
+

Υψηλή ποιότητα σε προσιτή τιμή

❤ Αγαπημένα ⇋ Λίστα Σύγκρισης

Περιγραφή

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ FX DREAMLINE

Το πιο αναμενόμενο αεροβόλο όπλο είναι πλέον εδώ, ανεβάζοντας τον πήχη για τις προσδοκίες που πρέπει να έχει ένα αεροβόλο. Όλες οι επιλογές, ρυθμίσεις και τεχνολογία που παρέχει η FX έχουν ενσωματωθεί στο Dreamline. Το νέο αεροβόλο είναι διαθέσιμο σε πολλά μοντέλα. Μπορείτε τώρα να διαμορφώσετε εσείς το στυλ του αεροβόλου σας επιλέγοντας από τις υπάρχουσες αλλαγές που προσφέρει το Dreamline αλλά και να αλλάξετε εσείς κάτι που θέλετε ώστε να είναι μοναδικό.

Το FX Dreamline περιέχει το νέο FX AMP Regulator. Το FX AMP Regulator είναι ολοκαίνουργιο και μπορεί να τοποθετηθεί στο εξωτερικό μέρος της μπουκάλας αέρα για υψηλές και χαμηλές πιέσεις χωρίς να πρέπει να αφαιρεθεί αέρας από την μπουκάλα αέρα. Χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας το AMP Regulator παρέχει υψηλή ακρίβεια που δεν φθείρεται με την πάροδο του χρόνου.

Το FX Dreamline έχει επίσης ενσωματωμένη την κλασσική FX Smooth twist Χ κάννη.

Όλα τα μοντέλα Dreamline εμπεριέχουν ένα σύστημα γρήγορης αλλαγής κάνης των 4 διαμετρημάτων (.177, .22, .25, .30). Το μόνο που χρειάζεται είναι μια έξτρα κάννη και ένα pellet probe για το κάθε διαμέτρημα (παρέχονται ξεχωριστά).

Υπάρχουν πολλά χαρακτηριστικά για το Dreamline, όπως γεμιστήρες μεγάλης χωρητικότητας, πλαϊνό μοχλό όπλισης, σκανδάλη match και πολλά άλλα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ DREAMLINE BULLPUP

Το FX Dream-pup απαντά στο μεγάλο δίλημμα που υπήρχε για πολλά χρόνια, bullpup ή κλασσικό sporter; Γιατί όχι και τα δύο; Το Dream-pup έχει το ίδιο εσωτερικό σχεδιασμό με τα άλλα Dreamline αλλά σε ένα εξωτερικό σχεδιασμό bullpup, μικραίνοντας έτσι το μήκος του σε μόλις 736 mm. Παρόλα αυτά μπορεί να μετατραπεί σε κανονικό sporter με την βοήθεια των κιτ διαμορφώσεως που προσφέρει η σειρά Dreamline.

To Dream-pup περιέχει επίσης ρυθμιστή πίεσης και ρυθμιστή προέντασης ελατηρίου σφύρας που είναι ο ίδιος που υπάρχει σε Impact και Crown.

Χαρακτηριστικά

Κατασκευαστής:
FX Airguns
Βάρος (kg):
2, 67 kg
Επιδόσεις (ft/lb):
47 ft/lbs σε .25
Αυτονομία Βολών ανά Γέμισμα (4,5mm):
50 σε .25
Γεμιστήρας:
16 βολών σε .25
Κοντάκι:
Συνθετικό
Μέγιστη Πίεση:
230bar
Μήκος Κάννης (mm):
600 σε .25
Σκανδάλη:
Ρυθμιζόμενη match
Συνολικό Μήκος (mm):
736mm
Χωρητικότητα Αέρα:
250cc
Part Number (MPN):
FX DREAMLINE BULLPUP .25 SYNTHETIC

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική

Στηρίζουμε τα προληπτικά μέτρα για τον περιορισμό του κορονοϊού και "Μένουμε Σπίτι"!
Μέχρι την άρση των μέτρων ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ Η ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΑΣ
και οι παραδόσεις γίνονται αποκλειστικά μέσω των συνεργαζόμενων εταιρειών Courier.